google-site-verification=XLjaqvNgJqMyd7WosP9HhnBfl1m_I14hMuiovfUh6Z0

El projecte

Aquest projecte consta de tres línies bàsiques d'actuació en l'atenció infantil i juvenil, els subministraments i l'atenció mèdica. Necessitats bàsiques no resoltes en els camps de desplaçats situats al Líban. Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre la nostra entitat i les entitats libaneses "Dar el fatwa" i "El kashaf el muslem".

15984480990_e5c1a6c0e3_o.jpg

Atenció infantil i juvenil

Tenim per objectiu aconseguir que els nens i adolescents adquireixin de nou hàbits de formació formal i no formal, així com d'higiene.

9660016429_f09cf94490_o.jpg

Àrea serveis

Volem construïr les instal·lacions bàsiques de subministrament d'aigua i electricitat en un espai preparat per possibilitar la higiene personal i material.

Àrea d'atenció primària

És necessària la construcció i implementació d'un espai d'atenció mèdica primària. Instal·lacions, equipament i equip humà.


3268535441_c3e900d143_o.jpg

Tu tens la clau

Sense tu, el projecte de l'entitat no és possible. Volem interpel·lar-te perquè ens ajudis d'alguna manera, ja sigui com a voluntari, fent una donació o proporcionar-nos contactes d'altres persones o empreses que podríen estar interessades a col·laborar. També ens pots ajudar fent difusió de la campanya tot compartint el que El poble ajuda al poble penja a facebook. Necessitem fer una gran taca d'oli.

Donar