google-site-verification=XLjaqvNgJqMyd7WosP9HhnBfl1m_I14hMuiovfUh6Z0

DECLARACIÓ DE PRIVADESA

 

Secció 1 - QUÈ FEM AMB LA SEVA INFORMACIÓ?

Quan vostè compra alguna cosa de la nostra botiga, com a part del procés de compra i venda, recollim la informació personal que ens proporciona, com ara el seu nom, adreça i correu electrònic.Quan navega per la nostra botiga, també rebem automàticament la direcció de l'equip de protocol d'Internet (IP) per tal de proporcionar-nos informació que ens ajuda a aprendre sobre el seu navegador i sistema operatiu. Butlletí electrònic (si escau): Amb el seu permís, se l'hi poden enviar missatges de correu electrònic de la nostra botiga, de nous productes i altres actualitzacions.

 

Secció 2 - CONSENTIMENT

Com s'arriba meu consentiment?Quan vostè ens proporciona informació personal per completar una transacció, verificar la seva targeta de crèdit, fer una comanda, els arranjaments per a un lliurament o retornar una compra, implica que dóna el seu consentiment d'ús.Com puc retirar el meu consentiment?Si després canvia d'opinió, pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, posant-se en contacte amb nosaltres a info@moblesolidari.cat o per correu postal a: El Poble ajuda al poble nº15 Vic 08500 Barcelona.

 

Secció 3 - DIVULGACIÓ

Podem revelar la seva informació personal si estem obligats per llei a fer-ho o si vostè viola els nostres Termes de Servei.

 

Secció 5 - SEGURETAT

Per protegir la seva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques per assegurar-nos que no es perden de manera inadequada, per mal ús, accés, alteració o destrucció.Si ens proporciona la seva informació de targeta de crèdit, la informació és encriptada utilitzant la tecnologia de capa de connexió segura (SSL) i s'emmagatzema amb un xifrat AES-256. Encara que cap mètode de transmissió a través d'Internet o d'emmagatzematge electrònic és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-DSS i apliquem normes addicionals generalment acceptats.

 

Secció 6 - GALETES

Aquí té una llista de les galetes que utilitzem. Nosaltres les hem enumerat i així vostè pot decidir si vol donar-se de baixa de les galetes o no.

 _session_id: Permet a Shopify emmagatzemar informació sobre la sessió (de referència, la pàgina de destinació, etc.). 

_shopify_visit: No hi ha dades emmagatzemades persistents durant 30 minuts des de l'última visita, usat per a les estadístiques internes de seguiment del nostre proveïdor de pàgina web per registrar el nombre de visites. 

_shopify_uniq: es duu a terme sense dades i expiren a la mitjanit del dia següent, Conta el nombre de visites a una botiga per un sol client.

cistella: persistent durant 2 setmanes, Emmagatzema informació sobre el contingut de la seva cistella. 

_secure_session_id: únic testimoni, del període de sessions. 

storefront_digest: únic testimoni, indefinida si la botiga té una contrasenya, aquest s'utilitza per determinar si el visitant té accés actual.

 

Secció 7 - EDAT DE CONSENTIMENT

En utilitzar aquest lloc, vostè declara que té almenys la majoria d'edat en el seu estat o província de residència, o que són la majoria d'edat en el seu estat o província de residència els que ens han donat el seu consentiment per permetre qualsevol de seus dependents menors d'edat per utilitzar aquest lloc.

 

Secció 8 - CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Reservat el dret a modificar la present política de privacitat en qualsevol moment, així que si us plau revisi-la amb freqüència. Els canvis i aclariments entraran en vigor immediatament després de la seva publicació en el lloc web. Si fem canvis materials a aquesta política, li notificarem aquí que s'ha actualitzat, pel que són conscients de quina informació recollim, com la utilitzem i sota quines circumstàncies, si n'hi ha, la utilització i / o divulgació d'ella.Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra empresa, la seva informació pot ser transferida als nous propietaris perquè puguem seguir venent-li productes.

 

PREGUNTES I DADES DE CONTACTE

Si desitja: accés, rectificació, modificació o esborrar qualsevol informació personal que tenim sobre vostè, pot presentar una sol·licitud poseu-vos en contacte: 

info@elpoble.cat

o per correu postal a: El poble ajuda al poble

Carrer Ramon Sala i Saçala nº15 Vic 08500 Barcelona