google-site-verification=XLjaqvNgJqMyd7WosP9HhnBfl1m_I14hMuiovfUh6Z0

TERMES DEL SERVEI

 

DESCRIPCIÓ GENERAL

Aquest lloc web és operat per l'Associació El Poble Ajuda al Poble. A partir d'ara el termes "nosaltres", "ens" i "nostre" es refereixen a l'associació. l'Associació EPAA ofereix aquest lloc web, incloent-hi tota la informació, eines i serveis disponibles per a vostè, l'usuari, condicionat a l'acceptació de tots els termes, les condicions, polítiques i avisos aqui exposats.En visitar el nostre lloc i / o comprar-ne alguna cosa, vostè participa en el nostre "servei" i accepteu estar obligat pels següents termes i condicions ( "Termes de Servei", "Condicions"), inclosos els termes i condicions addicionals i polítiques referència en aquest document i / o disponibles a través d'hipervincles. Aquestes Condicions del servei s'apliquen a tots els usuaris de la pàgina, incloent sense limitació els usuaris que són els navegadors, clients, proveïdors, comerciants i / o col·laboradors de contingut.Si us plau, llegiu aquestes Condicions de servei acuradament abans d'accedir o utilitzar la nostra pàgina web. En accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, vostè accepta que quedarà vinculat per aquestes Condicions de servei. Si no està d'acord amb tots els termes i condicions d'aquest acord, llavors no pot accedir a la pàgina web o utilitzar qualsevol dels serveis. Si aquestes Condicions del servei es consideren una oferta, l'acceptació està expressament limitada a aquests Termes de Servei.Qualsevol funció nova o eines que s'afegeixen a la botiga actual també estaran subjectes als Termes de Servei. Vostè pot revisar la versió més actualitzada dels Termes de Servei en qualsevol moment en aquesta pàgina. Reservat el dret d'actualitzar, modificar o reemplaçar qualsevol part d'aquestes Condicions del servei mitjançant la publicació d'actualitzacions i / o canvis en el nostre lloc web. És la seva responsabilitat revisar aquesta pàgina periòdicament per als canvis. L'ús continuat de l'accés a la pàgina web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l'acceptació d'aquests canvis.La nostra botiga es troba allotjat en Shopify Inc. Ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre els nostres productes i serveis. 

 

1 - TERMES 

 

Botiga en línia. En acceptar aquests Termes de Servei, vostè declara que té almenys la majoria d'edat en el seu estat o província de residència, o que tenen la majoria d'edat en el seu estat o província de residència i els que ens han donat el seu consentiment per permetre que qualsevol dels seus dependents menors d'edat per utilitzar aquest lloc. Està prohibit utilitzar els nostres productes per a cap propòsit il·legal o no autoritzat ni pot, en l'ús del Servei, violar qualsevol llei en la seva jurisdicció (incloent però no limitat a les lleis de drets d'autor). Vostè no ha de transmetre cap virus o qualsevol codi de naturalesa destructiva.L'incompliment o violació de qualsevol de les condicions donaran lloc a un cessament immediat dels seus serveis.

 

Secció 2 - CONDICIONS GENERALS

Reservat el dret de refusar el servei a qualsevol persona per qualsevol raó en qualsevol moment.Vostè entén que el seu contingut (no incloure informació de targeta de crèdit), pot ser transferit sense xifrar i involucrar: 

(a) transmissions a través de diverses xarxes;

(b) canvis per ajustar-se i adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius. informació de la targeta de crèdit sempre s'encripta durant la transmissió a través de xarxes.Vostè es compromet a no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part del Servei, ús del Servei o accés al servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es presta el servei, sense el permís exprés i per escrit per nosaltres. Els títols utilitzats en aquest conveni s'inclouen només per conveniència i no es limita o afecta aquests Termes.

 

Secció 3 - EXACTITUD, INTEGRITAT I OPORTUNITAT DE LA INFORMACIÓ 

 

Nosaltres no som responsables si pot trobar informació en aquest lloc que no és exacta, completa o actual. Es proporciona el material d'aquest lloc per obtenir informació general i no ha de confiar en ella si l'utilitza com a l'única base per prendre decisions sense consultar fonts primàries, més precises o més completes. Qualsevol dependència en el material d'aquest lloc és sota el seu propi risc.Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, necessàriament, no és actual i es proporciona únicament per la seva referència. Reservat el dret a modificar el contingut d'aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim cap obligació d'actualitzar cap informació al nostre lloc. Vostè accepta que és la seva responsabilitat supervisar els canvis en el nostre lloc

Secció 4 - MODIFICACIONS AL SERVEI I PREUS

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvis sense previ avís.Reservat el dret en qualsevol moment, modificar o interrompre el servei (o qualsevol part o contingut d'aquest) sense previ avís en qualsevol moment. Nosaltres no serem responsables davant vostè o qualsevol tercer per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o interrupció del Servei.

Secció 5 - PRODUCTES I SERVEIS (si és aplicable)

Certs productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través del lloc web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estan subjectes a devolució o canvi, només d'acord a la nostra política de devolucions.Hem fet tot el possible per mostrar la major precisió possible els colors i les imatges dels productes que apareixen a la botiga. No podem garantir que la pantalla del monitor de l'ordinador de qualsevol color serà exacta.Reservat el dret, però no estem obligats, per limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret en una base de cas per cas. Reservat el dret de limitar les quantitats dels productes o serveis oferts per nosaltres. Totes les descripcions de productes o preus dels productes estan subjectes a canvis en qualsevol moment sense previ avís, a discreció de nosaltres. Reservat el dret a retirar qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta de qualsevol producte o servei fet en aquest lloc és nul on estigui prohibit.No garantim que la qualitat dels productes, serveis, informació o un altre material comprat o obtingut per vostè complirà amb les seves expectatives, o que es corregiran els errors en el servei.

Secció 6 - EXACTITUD DE LA FATURACIÓ I INFORMACIÓ DEL COMPTE

Reservat el dret de rebutjar qualsevol comanda amb nosaltres. Podem, a la nostra discreció, limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades per o sota el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit, i / o les comandes que utilitzen la mateixa facturació i / o adreça d'enviament. En el cas que fem un canvi o cancel·lem una comanda, podem intentar notificar-li a través de correu electrònic i / o adreça de facturació / número de telèfon proporcionat en el moment de realitzar la comanda. Reservat el dret de limitar o prohibir les comandes que, al nostre parer, semblen estar col·locades pels distribuïdors, revenedors o distribuïdors. L'usuari accepta proporcionar en la transacció de compra informació actual, completa i exacta per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Vostè es compromet a actualitzar puntualment el seu compte i altra informació, incloent la seva adreça de correu electrònic i números de targetes de crèdit i data de caducitat, pel que podem completar les seves transaccions i en contacte amb vostè quan sigui necessari.Per a més detalls, consulteu la nostra política de devolucions.

Secció 7 - EINES OPCIONALS

És possible que se li proporcionin accés a eines de tercers sobre les quals no controla i no pot tenir cap tipus de control ni d'entrada.Vostè reconeix i accepta que nosaltres proporcionem l'accés a aquest tipus d'eines "tal qual" i "segons estigui disponible" sense cap tipus de garanties, representacions o condicions de cap tipus i sense cap tipus de suport. No tindrem cap responsabilitat derivada de o relacionada amb l'ús d'eines opcionals de tercers.Qualsevol ús que feu d'eines opcionals que s'ofereixen a través del lloc és sota el seu propi risc i discreció i s'ha d'assegurar que està familiaritzat amb i aprova els termes en què les eines siguin proporcionades pel proveïdor de tercers corresponent (s).També és possible que, en el futur, oferim nous serveis i / o característiques a través del lloc web (incloent-hi el llançament de noves eines i recursos). Aquestes noves característiques i / o serveis també estaran subjectes a aquestes Condicions de servei.

Secció 8 - VINCLES A TERCERS

Certs continguts, productes i serveis disponibles a través del nostre Servei poden incloure materials de tercers.Enllaços de tercers en aquest lloc web poden conduir l'usuari a llocs web de tercers que no estan afiliats amb nosaltres. No som responsables d'examinar o avaluar el contingut o exactitud i no garanteix i no tindrem cap tipus de responsabilitat per qualsevol material de tercers o llocs web, ni de qualsevol altre material, productes o serveis de tercers.Nosaltres no som responsables per qualsevol dany o danys relacionats amb l'adquisició o utilització de béns, serveis, recursos, continguts o qualsevols altres transaccions realitzades en relació amb els llocs web de tercers. Si us plau revisi acuradament les polítiques i pràctiques de la de tercers i asseguri entendre el seu contingut abans de participar en qualsevol transacció. Queixes, reclams, inquietuds o preguntes pel que fa a productes de tercers han de ser dirigides a la tercera part.

Secció 9 - COMENTARIS DE L'USUARI, REACCIÓ I ALTRES ESCRITS

Si, a petició nostra, quan enviï certes propostes específiques o sense una sol·licitud de la nostra part quan enviï idees creatives, suggeriments, propostes, plans, o altres materials, ja sigui en línia, per correu electrònic, per correu postal, o d'una altra manera (col·lectivament, "comentaris"), vostè accepta que és possible que, en qualsevol moment, sense restriccions, editar, copiar, publicar, distribuir, traduir es puguin utilitzar. Estem sense l'obligació: 

(1) de mantenir qualsevol comentari en confiança; 

(2) pagar una indemnització a observacions;  

(3) per respondre a qualsevol comentari.Podem monitoritzar, editar o eliminar el contingut que, segons el nostre criteri, delictiu, ofensiu, amenaçador, difamatori, pornogràfic, obscè o de dubtosa o que violi la propietat intel·lectual de qualsevol tercer o aquestes Condicions de servei .L'usuari accepta que els seus comentaris no violaran cap dret de tercers, incloent els drets d'autor, marca registrada, privacitat, personalitat o un altre dret personal o de propietat. Així mateix, accepta que els seus comentaris no han de contenir material difamatori o il·legal, abusiu o obscè, o contenen virus informàtics o un altre malware que d'alguna manera podrien afectar el funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat. L'usuari no pot utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, pretendre ser algú que no sigui vostè mateix, o en cas contrari nosaltres o tercers induir a error quant a l'origen de qualsevol comentari. Vostè és l'únic responsable de qualsevol comentari que faci i la seva exactitud. No assumim cap responsabilitat i no assumeix cap responsabilitat per qualsevol comentaris publicats per vostè o qualsevol tercer.

Secció 10 - INFORMACIÓ PERSONAL

L'enviament d'informació personal a través de la botiga està governat per la nostra política de privacitat. Veure la nostra política de privacitat.

Secció 11 - ERRORS, INEXACTITUDS I OMISIONS

De tant en tant pot haver informació al nostre lloc o al Servei que conté errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin relacionar-se amb les descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, les despeses d'enviament del producte, temps de trànsit i la disponibilitat. Reservat el dret de corregir els errors, inexactituds o omissions i de canviar o actualitzar la informació o cancel·lar comandes si alguna informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (fins i tot després que hagi enviat el seu ordre) .No assumim cap obligació d'actualitzar, modificar o aclarir la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, incloent sense limitació, informació sobre preus, excepte quan sigui requerit per la llei. No s'especifica la data d'actualització o aplicat en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat refrescar, s'han de prendre per indicar que tota la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat ha estat modificada o actualitzada.

Secció 12 - USOS PROHIBITS

A més d'altres prohibicions com s'estableix en les Condicions d'ús, que està prohibit l'ús del lloc o del seu contingut: 

(A) per a qualsevol propòsit il·legal; 

(B) per sol·licitar a altres per realitzar o participar en qualsevol acte il·legal; 

(C) per violar, reglaments provincials o estatals, regles, lleis o ordenances locals internacionals; 

(D) Per infringir o violar els drets de propietat intel·lectual o els drets de propietat intel·lectual de tercers; 

(E) Per assetjar, abusar, insultar, difamar, calumniar, desprestigiar, intimidar, o discriminar per raons de gènere, orientació sexual, religió, ètnia, raça, edat, origen nacional, o discapacitat; 

(F) presentar informació falsa o enganyosa; 

(G) per carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi maliciós que sigui o pugui ser utilitzat en qualsevol forma que pugui comprometre la funcionalitat o el funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, altres llocs web, o des d'Internet; 

(H) per obtenir o rastrejar la informació personal dels altres; 

(I) Per fer spam, phishing, Pharm, pretext, aranya, arrossegament, o raspar; 

(J) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; 

(k) per interferir o burlar els elements de seguretat del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, altres llocs web, o a Internet. Reservat el dret de suspendre l'ús del Servei o de qualsevol lloc web relacionat al fet que viola qualsevol dels usos prohibits.

Secció 13 - EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT I GARANTIA; LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

No garantim que l'ús del nostre servei serà ininterromput, puntual, segur o lliure d'errors.No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l'ús del servei seran precisos o de confiança.L'usuari accepta que de tant en tant podem treure el servei per períodes de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment i sense previ avís.L'usuari accepta expressament que l'ús de, o la impossibilitat d'usar, el servei és sota el seu propi risc. El servei i tots els productes i serveis lliurats a vostè a través del servei (excepte que s'indiqui expressament per nosaltres) proporcionat "tal qual" i "segons estigui disponible" per al seu ús, sense cap representació, garantia o condicions de cap tipus, ja sigui expressa o implícita, incloent totes les garanties o condicions implícites de comercialització, qualitat comercialitzable, l'aptitud per a un propòsit particular, la durabilitat, el títol i no infracció.En cap cas, El Poble Ajuda Al Poble, els nostres directors, funcionaris, empleats, afiliats, agents, contractistes, passants, proveïdors, prestadors de serveis o llicenciataris seran responsables per qualsevol dany, pèrdua, reclamació o qualsevol dany directe, indirecte, incidental, punitiu , especials o conseqüents de qualsevol tipus, incloent, sense limitació beneficis perduts, pèrdua d'ingressos, pèrdua d'estalvis, pèrdua de dades, costos de reemplaçament, o qualsevol dany similars, ja sigui basat en contracte, greuge (incloent negligència), responsabilitat estricta o d'una altra , com a conseqüència del seu ús de qualsevol dels serveis o qualsevol dels productes adquirits utilitzant el servei, o per qualsevol altra reclamació relacionada d'alguna manera amb el seu ús del servei o qualsevol producte, incloent, però no limitat a, qualsevol error o omissió en qualsevol contingut, o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus incorreguts com a resultat de la utilització del servei o qualsevol contingut (o producte) publicat, transmès o posat a disposició a través del servei, fins i tot si s'avisa de la seva possibilitat. A causa de que alguns estats o jurisdiccions no permeten l'exclusió o la limitació de responsabilitat per danys conseqüencials o incidentals, en tals estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limita a l'extensió màxima permesa per la llei.

Secció 14 - INDEMNITZACIÓ

Vostè es compromet a indemnitzar, defensar i mantenir indemne El Moble Solidari i les nostres matrius, subsidiàries, afiliats, socis, funcionaris, directors, agents, contractistes, concessionaris, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, empleats, de qualsevol reclam o demanda, incloent honoraris raonables d'advocats, feta per qualsevol tercer a causa o com a resultat del seu incompliment d'aquests Termes de Servei o dels documents que s'incorporen per referència, o la seva violació de qualsevol llei o els drets d'un tercer.

Secció 15 - DIVISIBILITAT

En el cas que qualsevol disposició d'aquestes Condicions del servei es determina que és il·legal, nul·la o inexecutable, aquesta disposició no obstant serà exigible en la mesura que ho permeti la legislació aplicable, i aquesta part es considerarà separada d'aquestes Condicions del servei, aquesta determinació no afectarà la validesa i aplicabilitat de les altres disposicions restants.

Secció 16 - TERMINACIÓ

Les obligacions i responsabilitats de les parts que hagin efectuat amb anterioritat a la data de terminació sobreviuran a la terminació d'aquest acord a tots els efectes.Aquestes Condicions del servei són efectius fins que sigui acabada la relació de vostè amb nosaltres. Vostè pot acabar aquests Termes de Servei en qualsevol moment mitjançant una notificació de que ja no desitja utilitzar els nostres serveis, o quan es deixa d'utilitzar el nostre lloc.

Secció 17 - LLEI

Aquestes Condicions del servei i amb els acords separats amb el que posem a la seva disposició serveis es regiran i interpretaran de conformitat amb les lleis dels jutjats de Vic 08500.

Secció 18 - CANVIS EN ELS TERMES DE SERVEI

Vostè pot revisar la versió més actualitzada dels Termes de Servei en qualsevol moment en aquesta pàgina.Reservat el dret, a la nostra única discreció, d'actualitzar, modificar o reemplaçar qualsevol part d'aquestes Condicions del servei mitjançant la publicació de les actualitzacions i els canvis en el nostre lloc web. És la seva responsabilitat revisar el nostre lloc web periòdicament per als canvis. L'ús continuat d'o l'accés al nostre lloc web o el servei després de la publicació de qualsevol canvi en aquestes Condicions del servei implica l'acceptació d'aquests canvis.

Secció 19 - INFORMACIÓ DE CONTACTE

Les preguntes sobre les condicions de servei han de ser enviades a nosaltres en info@elpoble.cat